Meillä on pentuja !! / KAIKKI PENNUT VARATTUJA !

Blackien pennut syntyivät 14.9.2022. Joukossa on kaksi suklaanruskeaa poikaa, kolme mustaa poikaa, kaksi mustaa tyttöä sekä valkomusta tyttö. 

Pentueen sukutaulun löydät täältä:  https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI49919/18&ReknoE=FI45213/19

Molemmat vanhemmat ovat rodunomaisia, hyväluonteisia ja terveystarkastettuja. Silmät ja polvet kunnossa. Pentuja pääsee katsomaa 5 viikon iässä ja luovutus on vko 44-45.

 

Sivu päivitetty 23.10.2022

 

**************************

PENTUINFO

Kaikki jalostukseen käytetyt koiramme ovat rotutyypillisiä, hyväluonteisia ja tutkitusti terveitä.

Pentuja voi tulla sopimuksen mukaan katsomaan, jolloin näkee pentujen kasvuympäristön, emon ja muita sukulaisia. Pennut kasvavat ensimmäiset viikot makuuhuoneessa, jolloin niillä on omaa rauhaa emonsa kanssa. Noin 4 viikon iässä ne siirtyvät keittiöön tottumaan perheen hulinaan, lapsiin, muihin koiriin, kissaan ja kaikkiin kodin ääniin. Pentujen ollessa 5-viikkoisia, voi niitä tulla katsomaan. Pentu varataan varausmaksulla.

Toivomme että tullessanne pentuja katsomaan, on koko perhe yksimielinen koiran rodusta, hankinnasta ja ajankohdasta. Meillä koiria kasvatetaan kotioloissa työn ja muun perhe-elämän hulinassa, joten voimme vastaanottaa vain ne vieraat, jotka ovat tositarkoituksella pentua etsimässä. Suomen Kennelliiton sivustolta löytyy näyttelykalenteri. Sieltä löytyy lista koiranäyttelyistä, joissa voi tutustua rotuun kasvattajineen. 

Kaikki pentumme ovat luovutushetkellä rekisteröityjä, sirutettuja, eläinlääkärin tarkastamia ja terveeksi todettuja. Luovutus tapahtuu aina pennun ehdoilla, eli aikaisintaan 8 viikon iässä, riippuen yksilön koosta ja muusta kehityksestä. Pennun mukaan tulee pentupaketti, jonka tärkein sisältö on hoito-ohjeet, 3kg pussi samaa ruokaa mitä se on kasvattajalla tottunut syömään sekä tutun hajuinen huopa. Pennuista tehdään aina Kennelliiton kauppakirja jonka liitteenä on luettelo rodussa tilastoiduista vioista ja sairauksista. Liitteenä on myös eläinlääkärin todistus. Mikäli pentu on yli 12 viikon ikäinen, on se myös rokotettu. Käytämme Agria-vakuutusyhtiötä koiriemme vakuuttamiseen, joten myös meiltä lähtevät pennut ovat vakuutettuja.  Lähtiessään uuteen kotiin, on pentu vakuutettu piilevien vikojen vakuutuksella, hoitokulu ja henkivakuutuksella.  Piilevät viat vakuutus jatkuu kasvattajan kautta automaattisesti 3 vuotta. Hoito ja henkivakuutus taas siirretään uudelle omistajalle. Tämä onnistuu helposti ilman karenssia tai vakuutuksen katkeamista.

Jos olet kiinnostunut pennuistamme, ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää !

Muistathan kurkata myös fb sivumme, jostä löytyy usein tuoreimpia kuvia ja videoita pennuista.